Vi udfører

Se listen over hvad vi kan tilbyde

Tømrer i Viborg udfører alle opgavetyper

Hos Sdr. Rind Murer- og Tømrerforretning kan vi klare alt inden for renoveringer, tilbygninger og reparationer. Som tømrer går vores kundekreds lige fra privat og erhverv til offentlige institutioner. Mangler du en kompetent tømrer, der går op i altid at levere et godt stykke arbejde, så tøv ikke med at kontakte os.

Tømrerentrepriser med fokus på kvalitet

Som tømrer går vi højt op i altid at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Derfor går vi ikke på kompromis og sørger for, at planlægningen er i orden. Det giver dig en sikkerhed for, at byggeriet bliver færdiggjort til tiden, præcis efter dine ønsker. Hos Sdr. Rind Murerforretning forlader vi aldrig en byggesag, før kunden er helt tilfreds. Dermed sørger vi for, at alle kunder er glade for det, vi som tømrer har udført.
Renovering af huset

Trænger huset til en større renovering eller blot forbedringer? Står du med et omfattende renoveringsprojekt, står vores tømrer klar til at rådgive omkring hele processen. Vi kommer gerne ud og ser på boligen, så vi kan komme med vores vurdering af, hvad der bør laves. Vores dygtige tømrer tager dig med på råd, så der opnås et tilfredsstillende resultat for alle parter.

Kontakt din tømrer i Viborg

Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til Sdr. Rind Murer- og Tømrerforretning på tlf. 61 78 23 24 eller sdrbyg1@gmail.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilbygning efter dine ønsker

Vi tegner gerne en tilbygning til huset præcis efter dine ønsker. Du kommer med dine ideer og forslag til, hvad du kunne tænke dig, og derefter udarbejder vi et forslag. Vi bestræber os på at finde den bedste løsning for dig, så du får skræddersyet din drøm af en tilbygning.

Fra villaer til parcelhuse og sommerhuse

Uanset, hvilket hus du har, finder vi en løsning på dit byggeprojekt. En tilbygning er alternativet til at skulle sælge og købe et nyt hus. Mange vælger denne løsning, hvis pladsen pludselig bliver for træng. En tilbygning skaber muligheden for at sætte dit eget præg, så huset bliver præcis, som du ønsker dig.

Valg af materialer til din tilbygning

Kunsten ved at få udført en flot tilbygning er at få den til at spille sammen med huset, så det kommer til at passe sammen som en helhed. Vi rådgiver gerne omkring materialevalget, så huset får det bedst mulige look.

Vil du høre mere, så ring til os på tlf. 61 78 23 24 eller skriv på mail sdrbyg1@gmail.com.

Vi står gerne klar med råd og vejledning hele vejen igennem byggeprojektet. Du kan læse mere om vores mange ydelser her, for eksempel vandskuring.

Ombygning af hus i Viborg & Silkeborg

Vi er gode til at sætte os ind i dig og din families behov, så jeres kvadratmeter udnyttes bedst mulig.

Vi tilbyder ombygning af jeres bolig, så det forvandles til nutidens drømmebolig, der dækker jeres umiddelbare og fremtidige behov.

Måske ønsker I et samtalekøkken, hvor familien kan samles, når der laves mad. Eller måske kræver den snarlige familieforøgelse, at arbejdsværelset skal deles op?

Vi tilbyder løsningsforslag uanset opgaven – og vil med glæde levere professionel rådgivning til jeres næste ombygning!

Kontakt Sdr. Rind Murer- og Tømrerforretning på telefon 61 78 23 24 og få et tilbud på jeres næste ombygning.

Vandskuring – en holdbar facaderenovering

En vandskuring forbedrer ikke kun facadens udseende. Den beskytter også mod vind og vejr. Hvis murstene er i dårlig stand, kan dette især være en fordel. Vi kommer gerne ud og ser nærmere på opgaven i Viborg, Bjerringbro og omegn, hvis du ønsker at give facaden en kærlig hånd.

Giv facaden nyt liv

Hos Sdr. Rind Murer- og Tømrerforretning tilbyder vi vandskuring på alle typer boliger – fra land- til etageejendomme. Efterfølgende vil facaden igen fremstå flot og præsentabel. Det giver et helt nyt udtryk og vil få huset til at se nyere ud.

Hvad er vandskuring?

Når vi foretager en vandskuring, renser vi det gamle murværk for alger og snavs, påfører et tyndt lag puds og renser det af. Det er stadig muligt at bevare facadens struktur, hvis man ønsker at kunne få fornemmelsen af murstenene gennem pudsen.

Mere info om vandskuringer

Ikke to huse er ens. Derfor vil vi gerne se nærmere på dit hus og vurdere mulighederne.

Ring til os på tlf. 61 78 23 24 eller skriv til os på sdrbyg1@gmail.com for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Badeværelser renoveres og monteres

Skal det gamle badeværelse have nyt lækkert inventar og flot design, eller er fliser og klinker blevet slidte og trænger til en udskiftning? Vi står gerne for hele entreprisen uanset opgavens omfang. Vi har et tæt samarbejde med både vvs- og malermester, der kan varetage den del, vi ikke selv har kompetencer til at løse.

Husets værdi øges med nyt badeværelse

Et nyt badeværelse eller en renovering af det gamle skaber værdi for både dig og dit hus. Badeværelser er altid gode at prioritere, når man taler om renovering af huset. Det kan være nok med en renovering, men er fuger og fliser slidte, vil en komplet udskiftning ofte være at foretrække.

Vi opsætter gerne ny bruseniche, evt. med multiplader, hvis du ønsker mere plads til diverse toiletsager og personlig pleje. Det er både praktisk og flot at tilføre indretningen ved de fleste typer badeværelser.
Klinker og fliser til badeværelser

Hos Sdr. Rind Murer- og Tømrerforretning udskifter vi gerne både de gamle klinker og fliser på dine badeværelser. Der er uendelige muligheder for at få netop den stil, du ønsker. Du kan selv komme med ideer og forslag, som vi vil imødekomme på bedste vis.

Vi står også for gulve og installerer gerne gulvvarme i samme ombæring, så det er dejlig varmt en kold morgen efter brusebadet.

Kontakt os for en snak om nye badeværelser i Viborg

Du er velkommen til at ringe på tlf. 61 78 23 24 eller til at skrive på sdrbyg1@gmail.com, hvis du går med en idé til projektet og gerne vil vide mere om mulighederne. Vi er specialister i badeværelser og kommer gerne med forslag til den bedste løsning.

Facaderenovering og pudsning af facade i Viborg

Facaderenovering er vores store ekspertise. Med os som samarbejdspartner får du en grundig vurdering af alle lagene i husets facade.

Facaderenovering

En facaderenovering kan være et stort projekt, men det er umagen værd. Ikke alene er det en fryd for øjet, det giver også dit hus nyt liv.
Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis de ikke bliver vedligeholdt. De produkter, vi arbejder med, sikrer facaden længst mulig levetid.

Sdr. Rind Murer- og Tømrerforretning løser alle typer opgaver, små som store. Vi udarbejder med glæde et tilbud på jeres facade. Kontakt os på telefon 61 78 23 24 og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer videre.

Nybyggeri og totalentreprise i Viborg

Vi står gerne for totalentreprisen i forbindelse med nybygninger eller ombygninger!

Hos Sdr. Rind Murerforretning har vi stor erfaring inden for totalentrepriser, og mange projekter bag os.

Vi varetager kontakten med de implicerede faggrupper, og leder koordineringen af dit projekt.

Vi har fast samarbejde med tømrere, elektrikere og blikkenslagere, der ligesom os sætter en ære i at udføre et solidt stykke kvalitetsarbejde.

Overlad trygt dit projekt til Sdr. Rind Murer- og Tømrerforretning – hos os er du i trygge hænder. Kontakt os allerede i dag på telefon 61 78 23 24

Skriv til os

Står du og har brug for hjælp til dit næste projekt?
    [captcha_bank_text]